NIJE MOGAO DA SAKRIJE EMOCIJE: Odlazak iz Milana je moja najteža odluka u karijeri!

Autor:

Sport

07.07.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan od naredne sezone u Premijer ligi.

NIJE MOGAO DA SAKRIJE EMOCIJE: Odlazak iz Milana je moja najteža odluka u karijeri!

Foto: Tanjug/AP

Sandro Tonali

Vezista Sandro Tonali je nedavno prešao iz Milana u Njukasl za obeštećenje od 70 miliona evra. Tri godine je Italijan proveo na San Siru, a odlazak iz redova "rosonera" je po njegovim rečima bila najteža odluka u karijeri.

 

 

- Moji prvi utisci sa predstavnicima Njukasla su pozitivni. Oni su me želeli po svaku cenu. Imao sam lepe utiske i pre nego što sam otputovao tamo. Što se tiče odluke da napustim Milan, bio je to moj najteži izbor u profesionalnoj karijeri. Međutim, morao sam tu odluku da donesem sada. Milan me je dočekao kao svog sina i biću zahvalan zbog toga do kraja života, nikad to neću zaboraviti. Volim sve svoje saigrače, to su zlatni ljudi i uvek ću navijati za njih - rekao je 23-godišnji Sandro Tonali, a zatim se zahvalio legendi kluba sa San Sira: 

- Paolo Maldini je veoma bitna figura za mene. Pomogao mi je mnogo, naročito tokom prve godine, kada me je uzeo "pod svoje". Sada su nam se putevi razišli, ali ja sam i dalje zahvalan. Nadam se da ću jednog dana moći da se vratim u Milan i da vidim navijače sa osmesima na licima - naglasio je reprezentativac Italije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading