NOVE INFORMACIJE: Poznato U KOM JE STANJU Ljupko Petrović! Sin čuvenog trenera OTKRIO DETALJE iz bolnice!

Autor:

Sport

07.07.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je Zvezdi doneo titulu šampiona Evrope oporavlja se posle saobraćajne nesreće koju je izazvao.

NOVE INFORMACIJE: Poznato U KOM JE STANJU Ljupko Petrović! Sin čuvenog trenera OTKRIO DETALJE iz bolnice!

Foto: FK Crvena zvezda

Ljupko Petrović bio je akter strašne saobraćajne nesreće kada je uleteo u pogrešan smer na autoputu i izazvao udes.

Imao je veliku sreću u toj nesreći legendarni trener da niko nije stradao, te se sada čovek koji je sa Crvenom zvezdom ostvario najveći uspeh u istoriji i popeo se na krov Evrope 1991. godine polako, ali sigurno oporavlja.

To je, u razgovoru za Sportski žurnal, potvrdio i njegov sin Srđan Petrović.

Tati je sve bolje iz dana u dan. Lekari su optimisti, specijalistički pregledi ohrabruju i nadamo se najboljem. S tim da bi proces oporavka mogao da traje i mesecima - naveo je za Sportski žurnal Srđan Petrović.

Podsetimo, Petrović je izazvao nesreću tako što je svojim "mercedesom B180" ušao u pogrešan smer na obilaznici, a potom je vozeći levom trakom udario u "ševrolet Aveo" kojim je upravljao Ž. K. (63). Posle svega toga, oštećen je još jedan automobil koji je zakačio automobil legendarnog trenera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Trenerska karijera Ljupka Petrovića praktično traje već punih 40 godina! Sve je počelo u Osijeku, a nakon Zvezde je radio u Espanjolu, urugvajskom Penjarolu, zatim PAOK-u, Olimpijakosu, Grazeru,... Povremeno se vraćao u srpski fudbal pa je imao još mandata na klupi Vojvodine i Crvene zvezde, a radio je i kao trener OFK Beograda. Bio je prvi srpski trener koji je preuzeo neki hrvatski kluba, a vodio je Kroaciju Sesvete i zagrebačku Lokomotivu. Veliko ime izgradio je u Bugarskoj, gde ga fudbalski fanatici obožavaju, a poslednjih nekoliko godina često je dobijao poslove na egzotičnim destinacijama - radio je u Emiratima, Kini, Kazahstanu, Ruandi i Vijetnamu, a navodno je i ovih dana bio u pregovorima oko novog posla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading