BOLJE MU SA VLAHOVIĆEM NEGO NA GROBLJU! Masimilijano Alegri brutalno odbio milione od Arapa

Autor:

Sport

28.06.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneru Juventusa novac nije sve u životu, on ima jaku želju za osvetom, otkrio je italijanski novinar razloge odbijanja unosnog ugovora.

BOLJE MU SA VLAHOVIĆEM NEGO NA GROBLJU! Masimilijano Alegri brutalno odbio milione od Arapa

Foto: Tanjug/AP

Alegri i Vlahović

Masimilijano Alegri napravio je presedan u svetu fudbala i odbio desetine miliona evra od bogatih Arapa. Trener Juventusa imao je na stolu ponudu "tešku" 100 miliona evra za trogodišnji ugovor sa neimenovanim klubom iz Saudijske Arabije, navodno Al Hilala, ali ju je odbio i odlučio da mu je bolje da i dalje sedi na klupi crvno-belih iz Torina koje u napadu predvodi naš Dušan Vlahović.

Foto: Tanjug/AP

 

Nije ga povuklo ni to što bi jednim potpisom rešio budućnost svojih dalekih potomaka, a nije ga podstaklo ni to što zbog kazne Serije A i oduzimanja bodova Juventus na jesen neće igrati u Ligi šampiona. Naprotiv, odbio je bogate Arape uz originalan i krajnje brutalan izgovor slikovito navodeći da ne želi da učestvuje u uništavanju fudbala zarad bogatstva.

- Alegri je odlučio da ne ide tamo i propustio je priliku da za višegodišnji ugovor dobije ukupno 100 miliona evra. On se sastao sa bogatim šeikom, nije želeo da ga odbije pre toga, ali mu je posle samo nekoliko minuta na sastanku rekao - "Hvala vam, ali ne želim da budem najbogatiji na groblju". To mi je on ispričao. Ta ponuda je stigla pre dva meseca i objasnio mi je da je razmišljao mnogo o njoj pre nego što je rekao konačno "ne". Mnogi su mu govorili da je lud ako odobije 100 miliona za tri godine, ali on je odustao - otkrio je italijanski novinar Sandro Sabatini.

Kako je dodao, Alegri mu je objasnio da nije sve u novcu. Njegova želja je da Juventus vrati na stazu uspeha i tako zapuši usta svim kritičarima koji su ga omalovažavali.

- Naglasio mi je da novac nije sve u životu, a iz njegove priče sam razumeo da je kod nje sad pristuna jaka želja za osvetom. Ličnom osvetom. Samopouzdanja mu ne nedostaje, a uveren je da uz malo poboljšan tim može da ostvari znatno bolji rezultat naredne sezone - dodao je Sabatini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading