BOGATI ARAPI IZVISILI! Odbio MILIONE i rešio da OSTANE VERAN Juventusu!

Autor:

Sport

26.06.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće "stara dama" iz Torina menjati trenera.

BOGATI ARAPI IZVISILI! Odbio MILIONE i rešio da OSTANE VERAN Juventusu!

Foto: Tanjug/AP

Alegri i Vlahović

Trener fudbalera Juventusa Masimiljano Alegri odbio je ponudu Al Hilala, jer planira da ostane u torinskom klubu, prenose britanski mediji.

Rukovodstvo Al Hilala je ponudilo italijanskom fudbalskom stručnjaku 20 miliona evra po sezoni do juna 2025. godine.

Pregovori između menadžera Alegrija i predstavnika Al Hilala su trajali nekoliko nedelja, ali je italijanski trener na kraju odbio da preuzme klub iz Saudijske Arabije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri

 

Italijanski mediji navode da će Al Hilal pokušati da angažuje bivšeg selektora Brazila Titea, koji je trenutno bez angažmana.

Alegri je trenutno peti najplaćeniji trener na svetu sa godišnjom zaradom od 12,8 miliona evra. Najplaćeniji trener sveta je šef stručnog štaba Atletika iz Madrida Dijego Simeone.

Tokom karijere Masimilijano Alegri vodio je Aliganese, Spal, Groseto, Leko, Sasuolo, Kaljari i Milan, pre nego što je stigao na klupu Juventusa 2014. godine. Bio je deo torinske "stare dame" do 2019. kada je otišao iz kluba, ali se vratio već dve godine kasnije.

Najveće uspehe napravio je upravo u Torinu te je sa Juventusom osvojio pet titula, četiri Kupa i tri Superkupa, a trofeje je uzimao i sa Milanom - po jedan Skudeto i Superkup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading