DELIJE SU OVO DUGO ČEKALE: Kraso i Olajinka konačno u Zvezdinoj opremi (FOTO)

Autor:

Sport

27.06.2023

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afrički tandem se priključio treninzima crveno-belih.

DELIJE SU OVO DUGO ČEKALE: Kraso i Olajinka konačno u Zvezdinoj opremi (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Kraso i Olajinka

Fudbaleri Crvene zvezde su posle slobodnog jutra, nakon što su juče savladali Selekciju Užica rezultatom 3:1, istrčali na trening pojačani dvojcem od kog se mnogo očekuje - Piterom Olanjinkom i Žan Filip Krasoom.

 

 

U 18 časova, izašli su na terene "SC Palisad", i odmah po dolasku, fudbalere Crvene zvezde je dočekao poseban deo terena sa strunjačama gde su se zagrejali za ono što je usledilo u narednih 90 minuta.
 
Igralo se i na male golove, bilo je veoma dinamično i uzbudljivo, a vidno je da igračima prija rad sa loptom, s obzirom da su sa velikim žarom i intenzitetom ulazili u duele, sve u cilju postizanja pogodaka. Nije to bilo sve od fudbala, jer se igralo i na dva gola, na skraćenom terenu gde su se četiri ekipe sa po pet igrača, borili za trijumf. Najzanimljivije je bilo na kraju treninga kada je Barak Bahar centrirao igračima kako bi fudbaleri radili na završnici. Viđeno je mnoštvo lepih pogodaka, a najviše aplauza pokupio je Strahinja Eraković.
 
Priliku da osete atmosferu i ekipu imali su Olanjinka i Kraso koji su radili nešto slabijim intenzitetom, ali su se priključili timu, što su sjajne vesti za Baraka Bahara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading