VLAHOVIĆ I KOSTIĆ DOBILI ZANIMLJIVO DRUŠTVO! Juventus DOGOVORIO pojačanje!

Autor:

Sport

27.06.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" iz Torina učestvovala je u interesantnom transferu.

VLAHOVIĆ I KOSTIĆ DOBILI ZANIMLJIVO DRUŠTVO! Juventus DOGOVORIO pojačanje!

Foto: Tanjug/AP

Timoti Vea i Hari Megvajer

Letnji prelazni rok je počeo i neke bombe su već eksplodirale.

Klubovi širom Evrope jačaju svoje redove, a veoma zanimljiv transfer stigao nam je iz Serije A.

Timoti Vea, talentovani reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država, prešao je iz Lila u Juventus i to za 12 miliona evra.

Ostalo je da sin legendarnog Žorža Vee, koji je ostavio dubok trag u Milanu, odradi lekarske preglede, pa će biti i zvanično predstavljen u dresu novog kluba.

 

 

Vea će biti konkurencija Filipu Kostiću jer se najbolje snalazi u ofanzivi po boku, a biće zanimljivo videti kako će se uklopiti u tim čiji špic napada predvodi Dušan Vlahović. U sezoni za nama Vea je odigrao 32 utakmice za Lil, ali nije postigao niti jedan pogodak već je upisao samo dve asistencije.

Za reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država momak rođen 23. februara 2000. godine odigrao je 31 meč i upisao je četiri gola i dve asistencije.

Ovaj 23-godišnjak počeo je da se bavi fudbalom u Americi da bi još u mlađim kategorijama prešao u Pari Sen Žermen. Za tim sa "Parka prinčeva" odigrao je tek šest utakmica, a nastupao je i za škotskog velikana Seltik gde je na 17 mečeva postigao četiri gola i imao jednu asistenciju. Za Lil je ukupno skupio 107 odigranih utakmica i ima učinak od po osam pogodaka i asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading