NAPUŠTA EVROPU POSLE SEDAM GODINA! Zvezdin veliki PROMAŠAJ pred POTPISOM!

Autor:

Sport

20.06.2023

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler crveno-belih Mateo Garsija igraće u Meksiku.

NAPUŠTA EVROPU POSLE SEDAM GODINA! Zvezdin veliki PROMAŠAJ pred POTPISOM!

Foto: Starsport

Uskoro će se završiti druga epizoda Matea Garsije u grčkom Arisu! Bivši prvotimac Crvene zvezde blizu je odlaska "preko bare" i transfera u meksičkoj eliti.

Mediji u ovoj državi iz Srednje Amerike preneli su informaciju da će argentinski fudbaler narednih dana potpisati ugovor sa Atlasom.

Iskusni ofanzivac je imao zapažene partije u dresu Solunjana, za koje je u prvom mandatu igrao kao pozajmljen iz Las Palmasa privukao pažnju srpskog šampiona i ubedio rukovodstvo iz Ljutice Bogdana da njegovu slobodu plati 2.200.000 evra, a sada je ponovo na izlaznim vratima.

Prema saznanjima Superdeportiva, Atlas i Aris su blizu realizacije dogovora i uskoro bi Gaučos mogao da bude promovisan u Meksiku, gde će potpisati trogodišnji ugovor.

Foto: Starsport

Mateo Garsija u dresu Zvezde

Takav rasplet situacije uticao bi da Mateo Garsija posle sedam godina napusti Evropu! On je rođen 1996. godine u Kordobi, a posle odličnih igara u matičnom Institutu preselio se na evropsko tlo i nastupao za Las Palmas, koji ga je Argentincima platio 400.000 evra.

Nije, ipak, opravdao očekivanja, pa su usledile silne pozajmice, ali je učinak u Arisu bio signal za klub sa Marakane da ga angažuje. Međutim, Garsija je razočarao u Zvezdi, pa je posle 12 meseci usledila prodaja Arisu u transferu vrednom 1.300.000 evropskih novčanica.

Tokom prethodne tri sezone imao je značajnu minutažu u Arisu, gde ima još godinu dana ugovora, ali je sasvim izvesno da će se preseliti u Meksiko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading