KAKO ĆE REAGOVATI DELIJE? Veliki kiks novog golmana Crvene zvezde protiv slabašne Andore!(VIDEO)

Autor:

Sport

19.06.2023

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Izraela mučili se protiv fudbalski liliputanaca.

KAKO ĆE REAGOVATI DELIJE? Veliki kiks novog golmana Crvene zvezde protiv slabašne Andore!(VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Omri Glazer

Fudbaleri Izraela i Andore sastali su se u četvrtom kolu grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Pobedili su izabranici selektora Alona Hazana rezultatom 2:1. Golove za domaćina postigli su Raz Šlomo u 42. i Manor Solomon u 61. minutu utakmice.

Strelac za Andoru bio je Albert Rosas u 52. minutu posle velike greške u odbrani na čelu sa Omrijem Glazerom novim golmanom Crvene zvezde.

Naime, čuvar mreže izraelskog nacionalnog tima loše je komunicirao sa strelcem prvog gola. Defanzivac Makabi Netanje poslao je slabašnu loptu ka visokom golmanu koju je presekao mladi Rosas. Fudbaler Betisa rutinski je matirao novu akviziciju crveno-belih. 

 

 

Podsetimo, Izraelac je u karijeri započeo u Hapoel Ranani odakle je svojim bravurama obezbedio transfer u Makabi Haifu. Nakon odiseje u zeleno-belom dresu preselio se u Hapoel Ber Ševu gde je pokazao sav svoj potencijal. Za popularne "kamile" odigrao je 66 utakmica u svim takmičenjima pre nego što se preselio na Marakanu.

Neće mu biti lako da nasledi Milana Borjana koji je živa legenda kluba iz Ljutice Bogdana. Biće potrebno Izraelcu mnogo više od onoga što je pokazao večeras da bi stekao naklonost "delija" koju je imao reprezentativac Kanade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading