BOMBA NA "MEACI": Inter naciljao fantastičnog reprezentativca Italije (VIDEO)

Autor:

Sport

19.06.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neroazuri imaju velike planove za narednu sezonu.

BOMBA NA "MEACI": Inter naciljao fantastičnog reprezentativca Italije (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera

Prvo pojačanje Intera u letnjem prelaznom roku bi trebalo da bude italijanski reprezentativac Davide Fratezi (23). Mladi vezista Sasuola i vicešampion Evrope su već dogovorili lične uslove, dva kluba pronašla formulu za transfer, ali "neroazuri" prvo moraju da rasterete ekipu.

Naime, Inter pre dovođenja Fratezija treba da proda nekog od prvotimaca. Ako to ne uradi do kraja juna, izgubiće pol poziciju u pregovorima za 23-godišnjeg Rimljanina.

Inter, dakle, nešto mora da zaradi, onda da taj novac uloži u Fratezija i da ga dovede na pozajmicu sa obavezom otkupa.

Gigant iz Milana se nada da bi mogao da proda Hoakina Koreu, koji nije opravdao očekivanja za dve sezone, a nije isključeno da u slučaju dobre ponude Milano napusti Marcelo Brozović.

Davide Fratezi je nedavno završene sezone bio jedan od najboljih igrača Sasuola. Za klup sa Mapei stadiona odigrao je 37 mečeva na kojima je postigao sedam golova. Za reprezentaciju Italije odigrao je pet utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading