KRAJ: Lionel Mesi objavio POVLAČENJE!

Autor:

Sport

14.06.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti za sve navijače iz ove države Južne Amerike.

KRAJ: Lionel Mesi objavio POVLAČENJE!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Argentinski fudbaler Lionel Mesi izjavio je da neće igrati za nacionalni tim na Svetskom prvenstvu, koje će 2026. godine biti održano u Kanadi, Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama.

Mesi je prošle godine sa selekcijom Argentine osvojio titulu na Svetskom prvenstvu u Kataru, nakon što su "gaučosi" u velikom finalu savladali Francusku, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

- Mislim da neću igrati na narednom SP. Katar je bio moj poslednji Mundijal. Videću kako će situacija da se razvija, ali u principu ne. Neću igrati na narednom Mundijalu - rekao je Mesi za kineski Titan sports, prenosi španska agencija EFE.

Na taj način, legendarni fudbaler je najavio povlačenje iz dresa nacionalnog tima, ali je takođe i objavio da ga više nećemo gledati na najvećem fudbalskom takmičenju u istoriji. Mesi je igrao na Mundijalima 2006, 2010, 2014, 2018. i 2022. godine, a osim zlata prošle godine, ima i srebrnu medalju sa Mundijala 2014. godine.

Foto: Tanjug/AP

Leo Mesi na finalu prvenstva sveta

On se trenutno sa selekcijom Argentine nalazi u Peking gde će odigrati prijateljske mečeve sa Australijom i Indonezijom.

Mesi je nedavno objavio da neće da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom, a po svemu sudeći će karijeru da nastavi u Interu iz Majamija, uprkos bogatoj ponudi iz Saudijske Arabije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading