UEFA NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU! Finalistima Lige šampiona poslato jasno UPOZORENJE!

Autor:

Sport

08.06.2023

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija i Intera odlučuju u subotu (21 čas) o novom prvaku Evrope.

UEFA NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU! Finalistima Lige šampiona poslato jasno UPOZORENJE!

Foto: Tanjug/AP

"Građani" su u prilici da osvoje "tripletu" i sjajnu sezonu trijumfima u Premijer ligi i FA kupu, zaokruže novim peharom. Onim koji se najviše čeka na Etihadu - Lige šampiona!

Istanbul će u subotu biti domaćin najvećeg klupskog događaja u ovoj godini, a ostaje da se vidi da li će Mančester siti prvi put u istoriji postati prvak Evrope ili će Inter treći put od osnivanja pokoriti Stari kontinent.

Pripreme za najveću utakmicu privode se kraju, ali je UEFA odlučna da se ne ponove nemile scene iz prošlogodišnjeg finala najelitnijeg evropskog takmičenja u Parizu.

Podsetimo, tada je nastao haos na meču Liverpula i Reala na "Stadionu Francuska", pošto su mnogi navijači sa kupljenim ulaznicama sprečeni da uđu na stadion.

Foto: Tanjug/AP

 

Usledili su neredi, jer su lokalni navijači pokušali na silu i sa lažnim ulaznicama da uđu na objekat u Sen Deniju.

Da bi se izbegao veliki problem sa gužvama, čelnici Evropske kuće fudbala su uputili zahtev navijačima Mančester sitija i Intera da već od 11 časova pođu na stadion.

Objekat u Istanbulu je samo pola sata od aerodroma i gotovo je na istoj udaljenosti od centra grada. Gradski prevoz neće biti dovoljan da izdrži masu navijača, pa je UEFA organizovala i šatl autobuse koji od 13 časova kreću sa prevozom navijača ka poprištu utakmice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

U navijačkoj zoni će oko stadiona biti i prodaja hrane od 14 časova. Fanovi dva kluba će morati da prođu kroz tri sigurnosna prstena, da bi uopšte kročili na stadion.

Najpre će morati da se overe kroz Blutut aktivacioni sistem, pre nego što budu pregledani od strane policije, da bi ih na kraju pregledali članovi privatnog obezbeđenja finalne utakmice Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading