SUDIJA OŠTETIO RADNIČKI? U Nišu GRME - Milanović na meču protiv Inđije nije poštovao PRAVILA! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real sa Nišave zadržao status superligaša, ali...

SUDIJA OŠTETIO RADNIČKI? U Nišu GRME - Milanović na meču protiv Inđije nije poštovao PRAVILA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog iz Niša uspeli su prethodne subote da nadoknade poraz od 3:1 u Inđiji i u Nišu savladaju ovog rivala sa 3:0. Time su obezbedili opstanak u Superligi Srbije i ostavili goste iz Srema u Prvoj ligi barem još jednu sezonu.

Ipak, revanš meč baraža za popunu elitnog ranga  i dalje je tema broj 1 u Nišu. Strasti se ne stišavaju, a ljubitelji fudbala ne bave se samo igrom, već i sudijama. Popularni "ljudi u crnom" u fokusu su od početka sezone. Priča o dvocifrenom broju penala i crvenih kartona dodatno je postala interesantna kada je Radnički došao u situaciju da se bori za goli život.

Neko od simpatizera Radničkog detaljno se pozabavio suđenjem Miloša Milanovića protiv Inđije, objašnjavajući na koji se način internacionalac iz Ćuprije nije ispoštovao Pravila fudbalske igre.

Što se samog meča tiče, Radnički je opravdao ulogu favorita. 

Krenule su Meraklije silovito od starta, a u 24. minutu je Miljan Škrbić prepolovio prednost Inđije iz prvog meča. Nastavili su fudbaleri Radničkog da napadaju i delovalo je kao da je preveliki ulog i "voda u ušima" u potpunosti poremetila goste iz Inđije.

Početkom drugog poluvremena, već u 47. minutu je Nemanja Belaković povisio na 2:0. Imao je tada Radnički sve u svojim rukama, pošto je imao i igrača više budući da je krajem prvog dela Milan Janjić isključen iz igre.

Međutim, samo tri minuta posle gola Belakovića, Miljan Škrbić je dobio direktan crveni karton

Nišlije su pokazale da su ipak kvalitetniji rival i kada je stanje na terenu deset na deset, pa je došao do trećeg gola preko Saše Marjanovića koji je pogodio sa bele tačke u 61. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading