SA ZVEZDOM JE IGRAO LIGU ŠAMPIONA: TSC sprema MILIONSKI transfer za MAESTRALNOG ofanzivca!

Autor:

Sport

06.06.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Bačke Topole veruje u momka iz Novog Sada.

SA ZVEZDOM JE IGRAO LIGU ŠAMPIONA: TSC sprema MILIONSKI transfer za MAESTRALNOG ofanzivca!

Foto: Starsport

Kako nezvanično saznaje "Mozzart sport", igrač kog dugo posmatra sportski sektor TSC-a je Miloš Pantović (20). Ofanzivac Voždovca je prvi na listi želja stratega Žarka Lazetića, te bi ga rado video mladi trener u napadu svoje ekipe.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Pantović

Pošto je fudbaler kojeg bi da dovedu u svoje redove Topolčani vezan ugovorom sa Voždovcem do kraja tekuće godine, moraće TSC da plati obeštećenje ukoliko želi da igrač rođen 2002. godine obuče plavi dres. Iznos koji će morati da izdvoje je nepoznat, ali cifra bi mogla da bude veća i od 500.000, ako ne i ceo 1.000.000 evra.

Pantović je u nedavno okončanoj sezoni odigrao 31 meč za Voždovac uz sedam pogodaka i dve asistencije. Rođeni Novosađanin je ponikao u omladinskoj školi Vojvodine, prošao mlađe selekcije Crvene zvezde i na kratko igrao za Gračifar. Sa omladincima crveno-belih je igrao i grupnu fazu Lige šampiona, nakon čega je postao član ekipa sa "krova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading