ZVEZDA GA NE ŽELI! Crveno-beli OSTAJU BEZ igrača - NAPUŠTA Marakanu voljom kluba!

Autor:

Sport

06.06.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici šampiona Srbije nemaju nameru da daju toliki novac za njega.

ZVEZDA GA NE ŽELI! Crveno-beli OSTAJU BEZ igrača - NAPUŠTA Marakanu voljom kluba!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda na dominantan način osvojila je titulu u Superligi Srbije, a u istoj sezoni osvojen je i Kup naše zemlje, pa je tim sa Marakane stigao do treće vezane duple krune.

Miloš Milojević napustio je kormilo i prepustio klupu Baraku Baharu, a Izraelac je krenuo u rekonstrukciju tima.

Danima se licitira imenima koja će otići i ostati, a jedan fudbaler koji će gotovo sigurno napustiti Marakanu je Marko Rakonjac.

Republika

Foto: Starsport

Marko Rakonjac i Jovan Mijatović

 

Prema pisanjima "Maxbet sporta", čelnici Zvezde ne žele da aktiviraju otkupnu klauzulu za Rakonjca i pored toga što su sam fudbaler, ali i Lokomotiva iz Moskve čiji je igrač, bili voljni da on i dogodine igra u Beogradu.

Jedan od razloga je cena od 1,5 miliona evra koju traže Rusi i oni hoće da prodaju potencijalnog reprezentativca Crne Gore, a Crvena zvezda nije spremna da im ponudi toliki novac.

Bivšem igraču Čukaričkog ugovor sa crveno-belima ističe krajem juna, a u dogovoru sa novim trenerom Barak Baharom traže se druga rešenja za špic napada. Pregovori traju sa nekoliko kandidata i uskoro može da se očekuje rasplet, te će biti zanimljivo videti ko će se naći u navali šampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading