VAZURA NAJAVIO BOMBETINU: Partizan vraća majstora!

Autor:

Sport

05.06.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obavljeni su preliminarni razgovori, nastavak pregovora u narednim danima.

VAZURA NAJAVIO BOMBETINU: Partizan vraća majstora!

Foto: Starsport

FK Partizan ima velike planove za narednu sezonu, a to je potvrdio i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura. Naime, glavni operativac kluba iz Humske potvrdio je u podkastu Informera da se pregovara sa Urošem Đurđevićem.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Đurđević

- Uroš Đurđević je uvek rado viđen gost na stadionu Partizana, neko ko je ostavio trag u Partizanu u sezoni kada smo osvojili titulu i Kup. On ima ugovor sa klubom do 2027. godine, tako da je opcija pozajmica. Razgovarali smo, videćemo - rekao je Vazura za Informer.

Podsetimo, Đurđević je jedan od najzaslužnijih za poslednju titulu, takođe i duplu krunu koju je Partizan osvojio 2017. godine.

Nakon "parnog valjka" reprezentativac Crne Gore je karijeru nastavio u Olimpijakosu, a godinu dana kasnije se preselio u španski Sporting iz Hihona, gde je ostavio značajan trag, proveo je tamo pet godina i ovog leta će najverovatnije promeniti sredinu.

Nedavno se kao moguća opcija pojavila meksička Santos Laguna, ali u trku je sada ušao i Partizan koji želi da Đurđevića vrati u Humsku!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading