NAPUSTIO PORODICU ZBOG ZVEZDE: Srpski šampion dobio VELIKO POJAČANJE sa severa Evrope! (FOTO)

Autor:

Sport

05.06.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od svog kluba se oprostio biranim rečima - napušta sredinu koja fukncioniše kao prava porodica.

NAPUSTIO PORODICU ZBOG ZVEZDE: Srpski šampion dobio VELIKO POJAČANJE sa severa Evrope! (FOTO)

Foto: Starsport

Crveno-beli slave osvajanje Kupa Srbije

Vezista Marko Stamenić emotivnom porukom se orpostio od njegovog dosadašnjeg kluba, Kopenhagena. Crvena zvezda je dobila bitku za njegov potpis, ali je on još jednom dokazao lojalnost navijačima koji pune tribine stadiona "Parken".

- Dragi, Kopenhagene. Bio si moj dom u prethodne tri godine. Poklonio si mi tri najbolje godine života, dao život o kojem sam samo mogao da sanjam. Zahvaljujem se saigračima, trenerima i upravi kluba na velikoj podršci i ljubavi koju ste mi dali. Na kraju hvala navijačima. Vi ljulajte stadion na našem stadionu i na strani, to dovoljno govori da smo mi velika porodica. Dok sam bio ovde naučio sam mnogo o životu i fudbalu. Iskreno se nadam da ovo nije zbogom, već samo doviđenja - napisao je novi igrač crveno-belih na Instagramu.

Podsetimo da je Stamenić sa klubom iz danske prestonice osvojio dve titule prvaka, a u dresu Kopenhagena upisao je 23 nastupa. Utisak je da je Zvezda dobila "kapitalca", a videćemo kako će se snaći na Marakani...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading