STRAVA I UŽAS NA FUDBALSKOM MEČU! Novinar upucan u glavu, huligani NAPALI dečaka sa tumorom!

Autor:

Sport

04.06.2023

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na terenima u francuskoj Ligi 1.

STRAVA I UŽAS NA FUDBALSKOM MEČU! Novinar upucan u glavu, huligani NAPALI dečaka sa tumorom!

Foto: Tanjug/AP

Stravičan prizor dolazi sa elitnih stadiona u Francuskoj, a epicentar je bila utakmica Ajačio - Olimpika iz Marseja.

Na ovaj meč došao je i jedan dečak u dresu tima sa Velodroma, osmogodišnji Kenza koji ima tumor zbog kog gubi vid, nije se nadao da će mu se život pretvoriti u pakao.

Huligani Olimpika koji su napravili nerede, tokom "akcije" povredili su dečaka, kao i desetak navijača domaćina, a njegov otac zadobio je dva udarca, pre nego što su im oduzeti i zapaljeni dresovi gostujućeg kluba.

Navijači ovih ekipa sukobili su se i uoči meča, kada je novinar TV kanala „Frans 3″ upucan u glavu i prebačen u bolnicu.

 

 

- Ajačio je 25. aprila imao zadovoljstvo da ugosti malog Kenza, koji ima tumor na mozgu. Njegov san je bio da upozna igrače Marseja, kluba njegovog grada i srca. Kenzo i njegova porodica su pozvani da bi dečak mogao tokom utakmice ostvari svoj san, koji se ubrzo pretvorio u noćnu moru jer su Kenza i njegovu porodicu, koji su došli u dresovima Marseja, sramno napali pojedinci koji su upali u njihovu sobu.

Obezbeđenje kluba pobrinulo se za Kenza i njegovu porodicu tako što ih je ispratilo do svlačionice kako bi dečak mogao da ispuni svoj san. Ti napadači ni na koji način ne predstavljaju vrednosti našeg kluba. Ništa ne može opravdati ovakvo ponašanje! Klub najoštrije osuđuje neviđene postupke!

Ajačio će otkriti detalje ove sramote. Čim naše službe identifikuju krivce, protiv njih ćemo podneti prijave. Ajačio sarađuje sa malim Kenzom i njegovim roditeljima - piše u saopštenju Ajačija.

Oglasila se i Kenzova majka:

- Gurnuli su mog sina, koji je potom udario glavom o ogradu. Udarili su ženu u lice, detetu otkinuli košulju i spalili je. Pre izlaska iz svlačionice, čak su i pljuvali na našu hranu. Kenzo je svestan da je teško bolestan. Zbog tumora gubi vid. Rekao mi je: "Pre nego što potpuno oslepim, želim da vidim Marsej u Ajačiju." Zbog tih budala, on je traumatizovan - rekla je Kenzova majka Amandin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading