EGZODUS SA STAMFORD BRIDŽA: Zvezde napuštaju Čelsi! Prelaze u Milan, Junajted i Siti!

Autor: Tanjug

Sport

01.06.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančesterski klubovi dobijaju velika pojačanja, baš kao i "rosoneri".

EGZODUS SA STAMFORD BRIDŽA: Zvezde napuštaju Čelsi! Prelaze u Milan, Junajted i Siti!

Foto: pixabay.com

Stamford Bridž

Fudbalski klub Čelsi odbio je ponudu Brajtona od 30 miliona funti za odbrambenog igrača londonskog kluba Levija Kolvila, prenose britanski mediji.

Kolvil (20) je član Čelsija, ali je ovu sezonu proveo na pozajmici u Brajtonu sa kojim je osvojio šesto mesto u Premijer ligi. On je za najprijatnije iznenađenje u Premijer ligi odigrao 22 meča u svim takmičenjima.

Novi menadžer Čelsija Maurisio Poketino ne želi da proda Kolvila, pošto u narednoj sezoni računa na mladog engleskog reprezentativca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Maurisio Poketino ima svoju viziju

Britanski mediji prenose da je Mančester siti počeo razgovore sa fudbalerom Čelsija Mateom Kovačićem, dok su predstavnici Milana zainteresovani za veznog igrača Rubena Loftusa-Čika.

Takođe ističe se da je Mejson Maunt dogovorio lične uslove ugovora sa Mančester junajtedom i da je preostalo samo da dva dva kluba usklade visinu obeštećenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading