BORJAN NIJE SMEO DA LETI PRVI - Milorad Kosanović iskren o rekonstrukciji Zvezdinog tima

Autor:

Sport

02.06.2023

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Borjan nije bio glavni problem Crvene zvezde. Mislim da su neki drugi igrači bili mnogo kritičniji, smatra Milorad Kosanović.

BORJAN NIJE SMEO DA LETI PRVI - Milorad Kosanović iskren o rekonstrukciji Zvezdinog tima

Foto: Starsport

Milan Borjan

Seča knezova u Crvenoj zvezdi počela je od golmana Milana Borjana! Novi trener crveno-belih Barak Bahar počeo je potpunu rekonstrukciju tima, a po svemu sudeći samo će oni najbolji preživeti na Marakani. Među njima izgledno neće biti golman Milan Borjan, ali i nekolicina igrača, čak i standardni prvotimci. Da su promene u timu potrebne kako bi se ekipa osnažila pred nastup u Ligi šampiona niko ne spori, ali bivši trener Crvene zvezde Milorad Kosanović u razgovoru za Republiku poručuje da mu se se ne sviđa što je Izraelac prvo udario na Borjana.

Foto: Starsport

Milorad Kosanović

- Smatram da Milan Borjan nije bio glavni problem, on je posao radio korektno i nemam neku posebnu zamerku. Mislim da su neki drugi igrači bili mnogo kritičniji. Nije to Bahar uradio sam na svoju ruku, verovatno je imao dozvolu uprave. Videćemo da li će se njegov potez pokazati kao dobar ili ne, a na osnovu toga će ili dobiti pohvale ili snositi odgovornost. Posao trenera je uvek bio takav i uvek će tako biti - rekao je Kosanović.


Međutim, popularni Kosan je naglasio da je crveno-belima preko potrebna kvalitetna sveža krv.

Foto: Starsport

PRAVI REZOVE - Barak Bahar

- Video sam da je Bahar krenuo oštro i da želi da napravi totalnu rekonstrukciju tima. Zvezdi su potrebna pojačanja ako žele nešto da naprave u Ligi šampiona. Aktuelni tim nema kvalitet za elitno takmičenje i tu nema nikakve dileme. Mora da se dovede još nekoliko igrača i napravi ekipa koja funkcioniše bez greške - jasan je Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading