LIGA ŠAMPIONA VELIKI ZALOGAJ - Predsednik TSC Žemberi svestan snage svog hrabrog tima

Autor:

Sport

29.05.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće veoma teško plasirati se u grupnu fazu Lige šampiona, praktično nemoguće, ali mi smo zadovoljni i Ligom Evrope, kaže Janoš Žemberi za Republiku.

LIGA ŠAMPIONA VELIKI ZALOGAJ - Predsednik TSC Žemberi svestan snage svog hrabrog tima

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC-a slave gol

TSC napravio je istorijski uspeh i izborio je plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Tim iz Bačke Topole odigrao je u nedelju nerešeno s Vojvodinom (1:1) i zauzeo je drugo mesto u Superligi Srbije, time je otvorio vrata elitnog takmičenja.

Tim Žarka Lazetića, zbog boljeg međusobnog skora, uspeo je da preskoči Čukarički, koji ima isti broj bodova (75).

Foto: Starsport

Janoš Žemberi

Povodom velikog uspeha za Republiku oglasio se i predsednik kluba Janoš Žemberi.

- Veoma sam srećan zbog uspeha koji smo napravili. Ne mogu da opišem koliko. Ponosan sam na tim, na trenera i svakog igrača. Proslavićemo ostvareni rezultat, a onda idemo dalje i pripremamo se za nove izazove koji nas očekuju. Naravno da bih voleo da prođemo u samu elitu, ali smo svesni da će to biti veoma teško, da ne kažem nemoguće. Ja sam sasvim zadovoljan i učešćem u Ligi Evrope i to je za nas veliki uspeh - rekao je Žemberi.

Takođe, on je najavio i veliku rekonstrukciju tima iz Bačke Topole.

- Već razmišljamo kakav ćemo tim sastaviti. Imamo u planu da sačuvamo neke igrače, kao i da dovedemo mlade talente. Trudićemo se da odradimo dobar posao i da sastavimo ekipu koja će nas dostojno predstavljati u Evropi. Ne bih otkrivao za koje igrače smo zainteresovani, ali već imamo neki spisak - objasnio je prvi čovek kluba.

Janoš je istakao da je, pored njihovog uspeha, debakl Partizana definitivno najveće iznenađenje sezone.

Foto: Starsport

SAMI SE ZAKOPALI Fudbaleri Partizana

- Niko nije očekivao da će biti ovakva situacija i da će crno-beli završiti sezonu na četvrtoj poziciji. Međutim, sami su doveli do ovog rezultata, niko im nije kriv. Kako su radili, tako su završili. Uveren sam da na startu sezone niko nije očekivao da ćemo napraviti ovakav rezultat. Nismo čak ni razmišljali o tome. Već sam jednom rekao da je nama bio cilj da pobegnemo od Čukaričkog, očigledno smo u tom bežanju stigli i do kvalifikacija za Ligu šampiona - zaključio je Žemberi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading