U NOĆI KADA SE SLAVI DUPLA KRUNA! Na Marakanu stigle FANTASTIČNE VESTI! Ovo je svaki zvezdaš ŽELEO da čuje!

Autor:

Sport

28.05.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je posle trofeja u Kupu Srbije, podigla i šesti put zaredom pehar nacionalnog šampiona.

U NOĆI KADA SE SLAVI DUPLA KRUNA! Na Marakanu stigle FANTASTIČNE VESTI! Ovo je svaki zvezdaš ŽELEO da čuje!

Foto: Starsport

Odmah posle utakmice sa Novim Pazarom, na Marakanu su stigle odlične vesti i to iz Španije.

Fudbaleri Real Sosijedada su, uprkos porazu od madridskog Atletika na Metropolitanu, obezbedili četvrtu poziciju i tim iz San Sebastijana se posle devet godina pauze vraća u najelitnije evropsko takmičenje.

Madriđani su golovima Grizmana i Moline stigli do trijumfa, dok je Norvežanin Serlot samo ublažio poraz (1:2).

Rajo Valjekano je pomogao i Real Sosijedadu i srpskom prvaku, jer su dobili Viljareal identičnim rezultatom - 2:1. Tomas i Palason su pogađali za "pčelice", a jedini gol za "žutu podmornicu" dao je Lo Selso.

Ono što je važno da Crvena zvezda ima bolji koeficijent od Sosijedada, za razliku od Viljareala, pa je treći šešir u grupnoj fazi Lige šampiona sve izvesniji za klub sa stadiona "Rajko Mitić".

Neviđeni haos u borbi za poziciju sedam i za opstanak predstoji sledećeg vikenda. Najnoviji rezultati svrstavaju Osasunu na pol poziciji, jer ima bolji međusobni skor od Atletika iz Bilbaoa. Obe ekipe su poražene u ovom kolu, što predstavlja iznenađenje. U poslednjoj rundi svoje šanse imaće upravo Rajo, Đirona, kao i Sevilja, koja je ipak svim mislima usmerena ka finalu Lige Evrope i meču sa italijanskom Romom.

Inače, kolo pre kraja poznato je samo da Espanjol napušta društvo najboljih, pa se tim iz Katalonije pridružio odavno otpisanom Elčeu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading