PUTIN ČESTITAO ERDOGANU POBEDU NA IZBORIMA! Evo šta mu je poručio

Autor:

Svet

28.05.2023

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redžep Tajip Erdogan biće predsednik Turske i narednih 5 godina.

PUTIN ČESTITAO ERDOGANU POBEDU NA IZBORIMA! Evo šta mu je poručio

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je reizbor aktuelnom predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu, uz napomenu da je njegova pobeda na izborima prirodan rezultat nesebičnog rada na mestu šefa države, objavljen je odgovarajući telegram na sajtu Kremlja.

Pobeda na izborima je prirodan rezultat vašeg nesebičnog rada kao šefa Republike Turske, jasan dokaz podrške turskog naroda vašim naporima da ojačate državni suverenitet i vodite nezavisnu spoljnu politiku - navodi se u saopštenju.

Putin je takođe naglasio da Rusija pridaje veliki značaj doslednoj implementaciji zajedničkih projekata, uključujući izgradnju nuklearne elektrane Akuju i stvaranje gasnog čvorišta u Turskoj.

Od srca vam želim nove uspeһe u tako odgovornoj delatnosti kao šef države, kao i dobro zdravlje i blagostanje - navodi se u poruci, prenela je RIA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading