"ORLOVI" U NEVERICI: Ozloglašeni arbitar ponovo na centru - sudi NAJBITNIJU utakmicu godine!

Autor:

Sport

24.05.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo im se nikako neće dopasti.

"ORLOVI" U NEVERICI: Ozloglašeni arbitar ponovo na centru - sudi NAJBITNIJU utakmicu godine!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri AEK-a i PAOK-a igraju u sredu, 24. maja, utakmicu finala Kupa Grčke, a početak duela je zakazan za 19 časova i 30 minuta.

Ovaj duel će svakako biti praćen u Srbiji, pošto dres AEK-a nosi Mijat Gaćinović, a kao njegovi rivali će se naći igrači crno-belog tima, Andrija i Živko Živković.

Sa jedne strane, Mijat će pokušati da obezbedi duplu krunu, pošto je nedavno postao šampion sa AEK-om, dok će Živkovići pokušati da izvuku sezonu i stignu do makar jednog trofeja.

Ono što se nijednom srpskom akteru ove utakmice neće dopasti jeste činjenica da je glavni arbitar ovog susreta Nemac Feliks Brih, koga je naša zemlja dobro zapamtila po krađi na meču sa Švajcarskom, na prvenstvu sveta 2018. godine.

Foto: Tanjug/AP

Feliks Brih

Inače, Brih je u penziji, ali kako je ovo utakmica visokog rizika u Grčkoj, odlučeno je da glavni sudija bude stranac. UEFA je nedavno odustala od logističke pomoći savezu Grčke, pa su oni morali da pronađu alternativno rešenje.

Odlučeno je da poverenje daju 47-ogodišnjem Nemcu, koji je inače već neko vreme u fudbalskoj penziji. Ipak, odlučio je da je prekine zbog ovog susreta.

Podsetimo, Brih je propustio da sredinom drugog poluvremena navedene utakmice dosudi čist penal za Srbiju, pri rezultatu 1:1, što su Švajcarci na kraju iskoristili i golom u samom finišu meča stigli do sva tri boda, a samim tim i prolaska dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading