NEDIMOVIĆ ZAPUŠIO USTA KRITIČARIMA: "To nema veze sa vezom - nekome smeta što sve ide dobro!"

Autor:

Sport

20.05.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna poruka potpredsednika Saveza.

NEDIMOVIĆ ZAPUŠIO USTA KRITIČARIMA: "To nema veze sa vezom - nekome smeta što sve ide dobro!"

Foto: Starsport

Nedimović i Džajić

Potpresednik FSS-a Branislav Nedimović, bio je gost jutarnjeg programa na RTS-u, gde je pričao o aktuelnim temama.

Između ostalog, dotakao se i odnosa sa Draganom Džajićem, za koji su određeni pisali da nije baš sjajan. Ipak, Nedimović je jednom izjavom ućutkao sve kritičare.

- Viđamo se, radimo, svako svoj deo posao. Džajić je u sportskom sektoru, ja se bavim logistikom... Te priče... nema nikakve veze s vezom. Ne znam šta ljudi hoće? Predsednik FSS je proglašen za najboljeg igrača 20. veka, legenda, selektor Stojković je odveo Srbiju na Mundijal u Kataru, gazi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.. Nekome smeta što je to dobro - istakao je Nedimović.

Foto: Starsport

Branislav Nedimović i Jovan Šurbatović

Dodao je zatim i da je cilj plasman na Evropsko prvenstvo i da nestvarno zvuči podatak da naše selekcije tamo nije bilo gotovo četvrt veka, još od 2000. godine.

- Živ sam se prepao, zastražujuće deluje kada kažete posle četvrt veka. Poslednji put je naša reprezentacije igrala u Holandiji i Belgiji, takmičili smo se mi na Svetskom prvenstvu, ali nismo uspeli da vežemo dva velika takmičenja. Sad je idealna priklika da se plasiramo. To otvara jedna druga vrata, jer je fudbal postao biznis - objasnio je potpredsednik FSS.

Podsetimo, naša selekcija je kvalfikacije započela sa dva vezana trijumfa, protiv Litvanije u Beogradu, odnosno Crne Gore u Podgorici, čime je došla na ivicu plasmana na najveću evropsku fudbalsku smotru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Džonko

25.05.2023 15:51

Bivše ministarstvo je ostavio u haosu pa sada imamo proteste poljoprivrednika širom Srbije... Šta će fudbaleri za godinu, dve, tri kad nemaju traktore...!!!???? Ili će "kopačke o klin" pa u traktoriste kada Nedimović uništi FSS...!!!