U ZVEZDI NE ŽALE NOVCE: Barak Bahar dobija VELIKU ŽELJU Dejana Stankovića!

Autor:

Sport

23.05.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli kreću u pripreme za Ligu šampiona.

U ZVEZDI NE ŽALE NOVCE: Barak Bahar dobija VELIKU ŽELJU Dejana Stankovića!

Foto: Starsport

Barak Bakhar

Čeka se finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog, potom i šampionska proslava posle susreta sa Novim Pazarom kojoj će prisustvovati i novi trener Barak Bahar. A od ponedeljka počinju zvanično pripreme Crvene zvezde za Ligu šampiona.

Republika

Foto: Printscreen/FK Crvena zvezda

Barak Bahar i Zvezdan Terzić

Pored nove podloge na stadionu Rajko Mitić, velike promene očekuje i glavni pomoćni teren, onoj ispod severne tribine najvećeg srpskog stadiona. Reč je skupoj investiciji, ali ljudi iz Zvezde je gledaju kao neophodnost, posebno što će se od septembra nameriti na klubove kojima takvi tereni nisu strani. Reč je o hibridnoj podlozi najnovije generacije koja se prvi put pojavila na Evropskom prvenstvu 2016. godine. 

Zvezda je već dugo planirala promenu podloge na pomoćnom terenu. U toj želji prednjačio je bivši trener Crvene zvezde Dejan Stanković. Međutim, tada je fokus bio na prelaznom roku.

Sada će Barak Bahar dobiti ono što je Dejan Stanković želeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading