PELE NA NEBU, ALI I NA TVITERU: Na profilu legendarnog Brazilca osvanula objava, a komentari su BRUTALNI!

Autor:

Sport

22.05.2023

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjim tvitom je pokrenuta nezaustavljiva lavina.

PELE NA NEBU, ALI I NA TVITERU: Na profilu legendarnog Brazilca osvanula objava, a komentari su BRUTALNI!

Foto: Tanjug/AP

Pele

Legendarni Brazilac Edson Arantes do Nasimento, poznatiji kao Pele, preminuo je u decembru prošle godine, ali su njegovi profili na društvenim mrežama ostali aktivni.

Tako je na Peleovom profilu osvanula poruka podrške za asa Real Madrida Vinisijusa Žuniora, koji proživljava teške momente u Španiji zbog rasizma.

- Pele se uvek divio Vinisijusu zbog njegove sreće i talenta. Kralj je u situacijama kada su imali priliku da razgovaraju najviše voleo naklonost i poštovanje koje su imali jedan prema drugom. Na današnji dan smo sigurni da bi Edson od nas tražio da ovo napišemo, pa zato i hoćemo - piše u prvom delu objave, pa se odmah nastavlja:

- Vinisijuse, Fondacija Pele te podržava i divi se tvojoj hrabrosti. Nastavi da budeš glasni zagovornik i nikad nemoj da prestaneš da se smeješ u lice nevoljama. Rasizmu više nije mesto u sportu koji toliko volimo - poručuje se u objavi.

Međutim, čini se da objava nije pogodila pravo u metu, pošto su se korisnici Tvitera uglavnom neslano šalili u komentarima.

Naime, oni su masovno objavljivali fotke table za prizivanje duhova ili ljudi koji ustaju iz kovčega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading