ISPLIVALI DETALJI PREGOVORA! Čelnici Zvezde OSVOJILI Bahara JEDNIM POTEZOM!

Autor:

Sport

20.05.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac dolazi na Marakanu, a sada je poznato i na koji način su tekli razgovori pred potpisivanje ugovora.

ISPLIVALI DETALJI PREGOVORA! Čelnici Zvezde OSVOJILI Bahara JEDNIM POTEZOM!

Foto: Starsport

Barak Bahar i Kings Kangva na Marakani

Barak Bahar zvanično je postao trener Crvene zvezde.

Izraelac će na klupi šampiona Srbije zameniti Miloša Milojevića i imaće priliku da vodi tim sa Marakane u grupnoj fazi Lige šampiona.

Uz njega stiže i tim saradnika, a u intervjuu za izraelski "Kanal13" Bahar, ali i pomoćnik Dani Inbar otkrili su kako su tekli pregovori sa Crvenom zvezdom. Čelnici tima sa Marakane oduševili su Izraelca jednim potezom - došli su na pregovore u odelima i jasno stavili do znanja koliko ga žele.

Prvi čovek Zvezde i petorica ljudi su sedeli u odelima i rekli mu: 'Gospodine Bahar, došli smo da potpišemo ugovor sa vama. Nećemo otići odavde dok ne potpišete'. Oni su ga zaista mnogo želeli - otkrio je Inbar.

 

 

Zatim se na sve nadovezao i Barak Bahar.

- Video sam koliko me žele i odlučio sam da je to prava stvar. Ne bih išao bez svog tima. Da neko ne ide sa mnom, ne bih se preselio u Srbiju. Pre sveta, to je zaista nešto novo, veoma veliki izazov. Svakog dana mi je padalo nešto novo na pamet. Jednog dana sam mislio da ne mogu da odem odavde, a drugog da mi je potreban novi izazov. Sledećeg dana bih ponovo promenio mišljenje, bila je veoma teška odluka. Novi izazov je na kraju prevagnuo - otkrio je Bahar, pa se nadovezao i na to da će mu biti veoma teško bez porodice u Beogradu:

- To je napuštanje zone komfora, to je napuštanje porodice. Barem u prvoj fazi treba da budem sam. Nije lako. Jednom kada doneseš odluku, ne znaš na pta ideš. Moram da vidim kako ću se aklimotizovati. Moja žena i deca znaju da mi daju mira da uspem. Porodica se žrtvuje za to da bih ja imao najbolje uslove da uspem. Ona razme da je ovo potez koji je veoma važan za razvoj moje karijere. Prilika da napredujem u mnogo veće visine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Barak Bahar

 

Barak Bahar u prestonicu Srbije stiže naredne nedelje i prisutvovaće finalu Kupa i susretu Crvene zvezde i Čukaričkog u četvrtak (18.30), a ostaje da se vidi da li će biti tu i na proslavi 34. šampionske titule protiv Novog Pazara u nedelju 28. maja od 19 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Džonko

20.05.2023 15:09

Mister Bahar mnooogooo ste pogrešili a tašto tek ćete to videti... Ovo je zemlja sa fudbalskim blatom i močvarom... Ali ipak SREĆNO.... Trebaće vam više nego da ulazite u rudnik...