NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Mančester junajted ostaje bez iskusnog fudbalera!

Autor:

Sport

19.05.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dresu "crvenih đavola" je od 2011. godine.

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Mančester junajted ostaje bez iskusnog fudbalera!

Foto: Tanjug/AP

Posle 12 sezona u Mančester junajtedu, Fil Džouns napušta Old traford. Ovaj 31-godišnji defanzivac odlazi kao slobodan agent na kraju sezone, pošto se na njega praktično nikada nije ozbiljnije oslanjao.

 

 

- Našem broju 4 je trebalo malo vremena da odluči koji će biti njegov sledeći potez. Svi u Junajtedu bi želeli da mu požele sve najbolje - navodi se u saopštenju kluba.

Džouns je 2011. godine došao iz Blekburna na Old traford. Za Mančester junajted je odigrao 229 utakmica, a poslednji dugogodišnji ugovor je potpisao u sezoni 2018/19.

- Bilo mi je zaista teško u poslednjih nekoliko godina. Ne mogu to da sakrijem, ali moja porodica je bila ključna u tome da mi pomogne da ostanem fokusiran, ostanem u formi i pokušam da igram više. Kao što znate, nedostajao mi je fudbal. Odrastao si kao fudbaler i želiš da budeš na terenu. Imao sam sreću da budem fudbaler, iako nisam imao sreće da igram onoliko koliko sam želeo. Radio sam neumorno i bukvalno dao sve od sebe. Trudio sam se svaki put posle povrede da se vratim što pre. Prekrasne uspomene me vežu na podršku navijača u mom povratničkom meču u Vulverhempton prošle sezone - rekao je Džouns.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading