SRPSKI BISER SE SELI U SERIJU A: Čuveni Italijan došao da gleda polufinale Kupa samo zbog njega - crveno-beli pred MILIONSKOM zaradom!

Autor:

Sport

18.05.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, na pomolu veliki transfer srpskog fudbala.

SRPSKI BISER SE SELI U SERIJU A: Čuveni Italijan došao da gleda polufinale Kupa samo zbog njega - crveno-beli pred MILIONSKOM zaradom!

Foto: Starsport

Pehar Kupa Srbije

Mladi krilni fudbaler Vojvodine Uroš Kabić mogao bi uskoro da se preseli u Seriju A. 

Naime, za ovog talentovanog 19-godišnjaka interesuje se ekipa Bolonje, čiji je predstavnik Marko Di Vajo došao u Srbiju. Proslavljeni italijanski napadač sinoć je prisustvovao "potopu" na stadionu "Karađorđe", a u "srpsku Atinu" je doputovao kako bi se uživo uverio u Kabićev potencijal.

Podsetimo da je susret polufinala Kupa Srbije prekinut zbog kiše i biće odigran od nule, danas od 15 časova.

Kabić je ranije bio želja Torina, "bikovi" su bili spremni da Voši ponude dva miliona evra za njegovu slobodu, ali je procenjeno da je u tom momentu ostanak u Novom Sadu bolja opcija. Možda se na leto to promeni...

Kabić je upisao 14 prvenstvenih nastupa u dresu Voše tekuće sezone, uglavnom je ulazio sa klupe, a uspeo je da se dva puta upiše u listu strelaca.

Prvi finalista našeg najmasovnijeg takmičenja je Crvena zvezda, koja čeka svog protivnika na TSC areni 25. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading