VRELA NAJAVA POLUFINALA! Atraktivna dama sa pištaljkom se SKINULA i POSLALA PORUKU igračima Milana! (FOTO)

Autor:

Sport

15.05.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće motiv više da eliminišu Inter.

VRELA NAJAVA POLUFINALA! Atraktivna dama sa pištaljkom se SKINULA i POSLALA PORUKU igračima Milana! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/Claudia Romani

Klaudija Romani

Sve je spremno za revanš meč polufinala Lige šampiona između Intera i Milana.

Prvi susret Inter je rešio u svoju korist sa 2:0 golovima Džeka i Mhitarjana u ranoj fazi susreta, a roso-neri će sada pokušati da nadoknade minus i plasiraju se u dugo čekano finale.

Imaće četa Stefana Piolija motiv više jer je uz njih i vrela Klaudija Romani. Jedna od najatraktivnijih dama sa pištaljkom "zapalila" je društvene mreže objavom fotografije u kupaćem kostimu.

 

 

Ona je pozirala na plaži u Majamiju, a ispod nje nalazio se peškir sa obeležjima Milana. Na ovaj način Klaudija je poslala poruku igračima Milana da želi da oni preokrenu rezultat protiv Intera i plasiraju se u finale Lige šampiona.

Svi kojima je crveno-crna boja u srcu oduševili su se ovom objavom i videćemo da li će sve to biti dovoljan vetar u leđa fudbalerima da nadoknade zaostatak. 

Kada je reč o Klaudiji, ona je prozvana najseksepilnijim fudbalskim sudijom na svetu, a pojavljivala se na naslovnim stranama magazina "Plejboj", "GQ" i "Kozmopoliten".

Ima dozvolu da radi u Seriji C, trećem rangu itlaijanskog fudbala, ali se do sad nije pojavljivala sa pištaljkom ili zastavicom na fudbalskim terenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading