OČAJ I TUGA U ARSENALU: Arteta se IZVINIO navijačima posle DEBAKLA!

Autor:

Sport

15.05.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili su blizu da posle 19 godina ponovo osvoje šampionski pehar.

OČAJ I TUGA U ARSENALU: Arteta se IZVINIO navijačima posle DEBAKLA!

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Arsenala Mikel Arteta izvinio se navijačima posle poraza svog tima od Brajtona (0:3) čime je londonski fudbalski klub praktično izgubio šanse da osvoji titulu u Premijer ligi, prenose britanski mediji.

Arsenal se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 81 bodom. Prvoplasirani Mančester siti ima četiri boda više od Arsenala, ali i utakmicu manje.

U ovom trenutku osećam jedino frustraciju. Osećam kao da smo se predali u drugom poluvremenu, a borili smo se toliko mnogo kako bismo uopšte bili u ovoj poziciji. Trebalo je da zagrizemo, da nastavimo da jurimo san. Ne može se uraditi ono što smo mi uradili u drugom poluvremenu. Mnogo stvari moramo da analiziramo, da vidimo da li je naš tim uopšte sposoban da uradi to što je potrebno na najvećoj pozornici - rekao je Arteta.

Foto: AP Photo/David Cliff

Mikel Arteta i fudbaleri Arsenala

On je priznao da nije uspeo da izvuče najbolje iz svakog igrača.

Ono što je ovaj tim uradio u prethodnih deset meseci više je od onoga što je bilo ko očekivao, ali to diže i očekivanja. To stvara i entuzijazam, sreću, radost i osećaj da moramo nešto da uradimo. Odgovornost je moja da tako bude. Mrzim ovaj osećaj kada su ljudi iznevereni i zbog toga se najviše kajem. Moramo da se izvinimo zbog toga. Moj posao jeste da izvučem ono najbolje iz svakoga. Probao sam, ali je očigledno da nisam uspeo - zaključio je Arteta.

Do kraja sezone u Premijer ligi biće odigrana još dva kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading