VELIKO SLAVLJE U HUMSKOJ! Partizan u Ligi šampiona!

Autor:

Sport

13.05.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igraće se Liga šampiona u Humskoj od sledeće godine, ali u omladinskom uzrastu, pošto je Partizan obezbedio novu titulu u ovom uzrastu.

VELIKO SLAVLJE U HUMSKOJ! Partizan u Ligi šampiona!

Foto: Starsport

Koreografija grobara na Ligi šampiona

Juniori Partizana osvojili su slavljenički pehar i postali prvaci Srbije u svom uzrastu, čime su osigurali i učešće u Ligi šampiona za svoj uzrast naredne godine!

Crno-beli su do titule stigli dva kola pre kraja, pošto su u meču 28. kola savladali Novi Pazar sa 2:0, golovima Stefana Nikolića i Bogdan Mirčetić, dok im je na ruku išao i rezultat iz Kragujevca, gde je Crvena zvezda izgubila od Radničkog 1923 sa 0:1.

Klub iz Humske je tako došao do prednosti od ogromnih osam bodova, koju tim sa Marakane ne može da nadoknadi u preostale dve utakmice.

Foto: Starsport

omladinci Partizana

Crvena zvezda će tako završiti na drugom mestu, dok će se za treću poziciju boriti IMT, Voždovac i Mladost.

Istovremeno, treba reći da su za šampionsku titulu Partizana u konkurenciji omladinaca zaslužni i ljudi iz stručnog tabora, a to su: trener Nenad Stojaković, pomoćni trener Srđan Golović, drugi pomoćnik Miroslav Vulićević, trener golmana Jusmin Hatunić, kondicioni trener Uroš Đedović i analitičar Damir Elmazi.

Foto: fss.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading