BELODEDIĆ ŠOKIRAO: Binić donosio torbu punu oružja u svlačionicu!

Autor:

Sport

07.05.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac delija otkrio kako su u Zvezdi prolazile devedesete.

BELODEDIĆ ŠOKIRAO: Binić donosio torbu punu oružja u svlačionicu!

Foto: Starsport

Miodrag Belodedić

Srbiju su prethodnih dana zadesile dve velike tragedije, u kojima su iz vatrenih oružja masovne ubice usmrtile 17 ljudi, uglavnom dece.

Osim u našoj zemlji, ti napadi su glavna tema i u okolnim državama, pa je tako na rumunskoj "Prosport televiziji" gost bio Miodrag Belodedić, koji je pričao o tragedijama.

Legendarni štoper Crvene zvezde bio je idealan sagovornik, pošto je dobro upoznat sa prilikama u Srbiji.

Srbi su ratnički narod. Kada sam bio u Zvezdi, više od polovine ekipe je imalo oružje. Ponekad bi, kad dobijemo neku utakmicu, pojedinci izvadili pušku i počeli da pucaju. Iz čiste zabave, to im je bio način da slave. Imali su oružje. Dešavalo se i da su pucali jedni na druge. Bio je jedan Dragiša Binić, koji je igrao na desnoj strani. On je jednom prilikom došao sa torbom punom oružja u svlačionicu i pokazao nam kako puca... Bilo je to neverovatno i ludo vreme u Srbiji. I naravno, bilo je veoma opasno - rekao je Mile uživo u programu.

Republika

Foto: Starsport

Dragiša Binić i Miodrag Belodedić

Podsetimo, u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" je nastradalo osmoro dece i čuvar, dok je dan kasnije oko Mladenovca drugi serijski ubica likvidirao još osam mladih ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading