SPECIJALISTA ZA OPSTANAK IMA NOVI POSAO: Sem Olerdajs ima novi posao!

Autor:

Sport

02.05.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni trener "gasi požar" na Elan roudu.

SPECIJALISTA ZA OPSTANAK IMA NOVI POSAO: Sem Olerdajs ima novi posao!

Foto: Tanjug/AP

Kako javljaju brojni britanski mediji, novi menadžer Lidsa će postati Sem Olardajs, koji bi trebalo već tokom dana da bude promovisan, samo se čeka konačni "razvod" kluba i sadašnjeg prvog trenera Havija Garsije.

 

 

Imaće Olardajs pakleno težak zadatak da sačuva "paunove" u Premijer ligi, gotovo nemoguću misiju. Jer, tim ima isti broj bodova kao Notingem Forest, koji je prvi ispod crte, ali i užasan raspored do kraja. Lids će igrati sa Mančester sitijem, pa Njukaslom, a onda u poslednja dva kola, kada bi već mogao da se nađe ispod crte, sa Vest Hemom i Totenhemom.

Iskusni engleski trener Sem Olardajs je tokom duge karijere vodio brojne premijerligaške klubove, od Boltona, Njukasla, Blekburna, Vest Hema, Sanderlenda, Kristal Palasa, Evertona do VBA, a bio je kratko i selektor reprezentacije Engleske. 

Lids trenutno drži 17. mesto u Premijer ligi i van opasne zone je smo zbog gol razlike, a četiri kola su ostala do kraja sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading