VIDIĆ ZNA RECEPT ZA HALANDA: Nemanja otkrio kako bi čuvao Norvežanina!

Autor:

Sport

25.04.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sad, to je lakše reći nego učiniti, jer kada igrate protiv Sitija, Gvardiola uvek nađe način."

VIDIĆ ZNA RECEPT ZA HALANDA: Nemanja otkrio kako bi čuvao Norvežanina!

Foto: Starsport

Nemanja Vidić

Erling Haland trese mreže kao od šale u Premijer ligi. Norvežanin je nezaustavljiv u svojoj prvoj sezoni na Ostrvu, ali i za njega ima leka, tako bar tvrdi legendarni Nemanja Vidić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland

- Ne bih mu dao da ide iza mene. Nije on baš toliko opasan kada igra licem u lice sa protivnikom, on voli da pobegne iza. Sad, to je lakše reći nego učiniti, jer kada igrate protiv Sitija, Gvardiola uvek nađe način - rekao je Vidić u studiju kod nekadašnjeg saigrača Rija Ferdinanda, a zatim nastavio:

- Mislim da bih i ja da sam špic kod Gvardiole dao 30 golova... U današnjem fudbalu više ni nemamo pravih devetki, kakve su bile Drogba, Ibrahimović. Pored Halanda tu je još i Vlahović, koji se sad malo muči u Juventusu, ali je još mlad i nadam se da će se brzo oporaviti.

Pitali su domaćini u studiju Vidića i šta misli da li bi Mančester junajted trebalo da dovede Vlahovića.

- Kada birate igrača za klub, morate da odlučite i po tome kakav fudbal želite da igrate. Treba da kupite igrača koji je dobar za vaš tim, a ne zato što je sad u trendu, što bi se to dopalo navijačima. Kada je Aleks Ferguson odlučio da me dovede iz moskovskog Spartaka, ko je znao ko je Nemanja Vidić - istakao je nekadašnji srpski as. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading