NOVE MUKE ZA ČELSI: Lampard u većem problemu nego što se očekivalo!

Autor:

Sport

25.04.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Plavci" trenutno zauzimaju za njih očajno 11. mesto na tabeli Premijer lige sa 39 bodova.

NOVE MUKE ZA ČELSI: Lampard u većem problemu nego što se očekivalo!

Foto: Tanjug/AP

Frenk Lampard

Privremeni trener fudbalera Čelsija Frenk Lampard rekao je da će igrači tog tima Ris Džejms i Mejson Maunt najverovatnije propustiti ostatak sezone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ris Džejms i Hari Kejn

- Ris Džejms nije spreman za sledeću utakmicu, a verovatno ni za ostatak sezone. Ris je imao povredu tetive koju je dobio na utakmici u Madridu, izdržao je utakmicu, ali smo posle uradili skener i on će biti van terena - rekao je Lampard.

Lampard je rekao da se Kaj Haverc još uvek bori sa povredom kolena, ali da se njegov povratak na treninge očekuje početkom nedelje, dok je izvesno da će Maunt propustiti završnicu sezone.

- Mejson je isto kao Ris nažalost, iako bi možda mogao da se vrati za našu poslednju utakmicu u sezoni, ali to nije sigurno - dodao je Lampard.

Podsetimo, fudbaleri Čelsija dočekuju u sredu ekipu Brentforda, u utakmici 33. kola Premijer lige. Londonski klub je od dolaska Lamparda na klupu doživeo četiri poraza u isto toliko mečeva. Čelsi trenutno zauzima 11. mesto na tabeli Premijer lige sa 39 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading