LEGENDARNA SCENA! Govor Pepa Gvardiole koji se PREPRIČAVA! Trener VELIKOG RIVALA u svlačionici i SVE UPIJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.04.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada se njih dvojica bore za titulu, a ne tako davno bili su bliski saradnici.

LEGENDARNA SCENA! Govor Pepa Gvardiole koji se PREPRIČAVA! Trener VELIKOG RIVALA u svlačionici i SVE UPIJA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola jedan je od najboljih trenera u istoriji fudbala.

Na klupi Mančester sitija sedi od jula 2016. godine i za to vreme osvojio je po četiri Premijer lige i Liga kupa, jedan FA Kup i dva Superkupa, ali mu je Liga šampiona i dalje neostvareni san.

Sada će u borbi za finale elitnog evropskog takmičenja Mančester siti morati da izbaci Real iz Madrida, a nema sumnje da će Gvardiola pokušati da spremi ekipu kako taktički i fizički, tako i psihološki.

 

 

Pokušavao je legendarni Španac da razmrda fudbalere Sitija velikim govorima i tokom istorije, a jedan od tih govora se i dalje prepričava i sada je ponovo postao aktuelan na društvenim mrežama. Gvardiola je pokušao da motiviše fudbalere na sebi svojstven način, a pored njega je bio i Mikael Arteta.

Bio je Arteta tada pomoćnik Gvardioli i "krao je zanat", te sve upijao, a sada će upravo ova dva trenera voditi veliku bitku za titulu u Premijer ligi. Arsenal je i dalje prvi sa 75 bodova, pet više od Sitija, ali i dve utakmice više, tako da Gvardiola može da prestigne svog učenika i osvoji još jednu titulu.

Imaće Siti i Arsenal i međusobni okršaj do kraja šampionata, a ko će odneti konačnu pobedu ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading