VELIKI USPEH: Mungosi osvojili drugo mesto na prestižnom turniru u Solunu!

Autor:

Sport

24.04.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momci do deset godina su prikazali odlične igre u drugom najvećem gradu Grčke.

VELIKI USPEH: Mungosi osvojili drugo mesto na prestižnom turniru u Solunu!

Foto: Privatna arhiva

FK Mungosi

U Solunu se u periodu od 20. do 23. aprila održao Green Salonica Cup, u organizaciji slavnog Panatinaikosa, fudbalskog kampa Kanonoides i grada Soluna.

U grupi U-10 su se sastale ekipe Panatinaikosa iz Atine, PAOK, AEL, Panatinaikosa iz Soluna, Mungosa, Varge i ekipe Bebidesa.

Mungosi su bravurama i prelepim golovima Koste, Stefana, Luke, Bogdana, Vuka, Kokola i Milutina postigli ukupno 14 pogodaka na četiri utakmice, i tako izborili plasman u finale. Mreža im se tresla samo dva puta, za šta je najzaslužniji golman Gagić. Veliku podršku u igri Mungosa doneli su: Ognjen, Filip, Marko, Madža, Ika, Vukašin, Dača, Matke i Itan.

Sa četiri pobede, Mungosi su se u finalu sreli sa dobro poznatim rivalom, ekipom Varge iz Beograda. Iako dominantniji, Mungosi su osvojili drugo mesto, pobedom Varge 2:1.

Sve srpske ekipe su zabeležile izvanredne rezultate, a finalna utakmica Mungosi - Varga je od strane organizatora i direktora Kupa proglašena za najlepšu i najatraktivniju.

Zadovoljni igrom i ponašanjem, beogradske ekipe su odmah dobile poziv da i sledeće godine budu gosti Salonica Cup-a. Beograd je postao bogatiji za nove nade srpskog fudbala, a ekipe Mungosa i Varge su drugarski slavili osvojeno zlato i srebro celim putem do Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading