NATERAO IM SUZE NA OČI! Potez Luke Modrića RASPLAKAO decu: Slavni Hrvat u CENTRU PAŽNJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mališani će zapamtiti ovaj dan.

NATERAO IM SUZE NA OČI! Potez Luke Modrića RASPLAKAO decu: Slavni Hrvat u CENTRU PAŽNJE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Seltu rezultatom 2:0 u 30. kolu La Lige te su zadržali kakve, takve nade da bi u nastavku sezone mogli da stignu Barselonu i osvoje titulu.

Trenutno "kraljevski klub" zaostaje devet bodova za velikim rivalom, a do kraja je ostalo osam kola i biće zanimljivo videti da li Madriđani mogu do čuda.

Jedan od najboljih igrača Reala i kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske, Luka Modrić, dospeo je u centar pažnje javnosti posle utakmice protiv Selte. Modrić je na teren ušao u finišu, u 81. minutu, i nije imao neki zapaženiji učinak, ali je jednim potezom uspeo da oduševi planetu.

On je pre odlaska u svlačionicu poklonio dres mladim navijačima iz Hrvatske koji su došli da ga gledaju, te im je priredio uspomenu za pamćenje, ali im je i naterao suze na oči.

 

 

Real je objavio video snimak u kom Hrvat poklanja dres navijačima, a on je ubrzo postao viralan.

- Kad ti Modrić pokloni dres - napisali su čelnici "kraljevskog kluba", a i sam Luka Modrić je video podelio na svom Tviter profilu.

Modrić je ove sezone odigrao 43 utakmice za Real Madrid u svim takmičenjima i ima učinak od po šest golova i asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading