IMA LI KRAJA SKANDALIMA? Posle TUČE sa navijačima, ŽESTOK NAPAD na sudije! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Crvene zvezde izgubio je kontrolu i ponovo se našao u centru pažnje.

IMA LI KRAJA SKANDALIMA? Posle TUČE sa navijačima, ŽESTOK NAPAD na sudije! (VIDEO)

Foto: Starsport

Darko Lazović i Rikardo Sa Pinto

Sećate li se Rikarda Sa Pinta?

Portugalac je na klupi Crvene zvezde sedeo od marta do juna 2013. godine i delije ga ne pamte po dobrom. Nije uspeo da stigne do titule, a uz to je i poražen od Partizana u jedinom večitom derbiju na kom je vodio tim sa Marakane.

Često se Sa Pinto nađe u centru pažnje javnosti i to uglavnom po skandalima. Sada je on šef stručnog štaba iranskog Estegala i početkom februara ove godine napravio je haos kada se potukao sa navijačima, te su i policija i vojska morali da reaguju.

U vikendu za nama Estegal je izgubio od Persepolisa (1:0), direktnog kandidata za titulu, a Sa Pinto je krivce našao u sudijama.

 

 

Očigledno nezadovoljan nekim odlukama glavnog sudije Pajama Hejdarija Portugalac je rešio da uzme stvar u svoje ruke i žestoko je napao arbitre kojima je uputio niz uvreda.

Sve ovo desilo se na poluvremenu utakmice kada je rezultat bio 0:0, a kasnije je Persepolis uspao da stigne do važne pobede u trci za titulu i sada beži dva boda velikom rivalu.

Rikardo Sa Pinto je u iranski Estegal stigao u julu 2022. godine i uspeo je da osvoji Superkup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading