LIGA ŠAMPIONA NA ZAPADU SRBIJE? Poznato gde će Čukarički igrati svoje mečeve u Evropi, ako je izbori!

Autor:

Sport

24.04.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa sa Banovog brda igra kao u transu.

LIGA ŠAMPIONA NA ZAPADU SRBIJE? Poznato gde će Čukarički igrati svoje mečeve u Evropi, ako je izbori!

Foto: Starsport

FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog savladali su drugi put u nekoliko dana ekipu Partizana, rezultatom 1:0, u meču prvog kola plej-of faze Superlige Srbije.

Ovim trijumfom su "brđani" upisali nova tri boda, pa se sada sa 65 osvojenih poena nalaze na drugom mestu Superlige, sa tri više od TSC-a, odnosno čak osam u odnosu na Partizan, koji deli četvrto mesto sa Vojvodinom.

Serijom pobeda, Čukarički je stigao nadomak plasmana u kvalifikacije za evropska takmičenja, a ako do kraja sačuvaju drugu poziciju, igraće i u kvalfikacijama za Ligu šampiona. Sada je poznato i na kom stadionu bi igrali svoje evropske mečeve.

Foto: Starsport

Dušan Kerkez, trener Čukaričkog

Naime, kako nezvanično saznaje "Telegraf", ekipa sa Banovog brda će u Evropi svoje okršaje igrati na novoizgrađenom stadionu u Loznici, kapaciteta 8.500 mesta. Otvaranje ovog velelepnog objekta je zakazano za kraj maja.

Vladimir Matijašević, prvi čovek Čuke, je boravio nedavno u Loznici, i oduševljen je onime što je video, pa deluje da nema dileme da će ovaj beogradski tim biti gost u ovom gradu na zapadu Srbije.

Čuka u narednom kolu gostuje TSC-u, a potom i Zvezdi na Marakani. Zatim dočekuju Vojvodinu i Novi Pazar, kao i kragujevački Radnički u poslednjem kolu, dok pre toga gostuju Voždovcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading