POSEBNA ČESTITKA ZA CRVENU ZVEZDU: Mihin sin zapalio društvene mreže objavom posle osvojene titule (FOTO)

Autor:

Sport

22.04.2023

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan nikada nije krio ljubav prema Crvenoj zvezdi, koju mu je usadio otac.

POSEBNA ČESTITKA ZA CRVENU ZVEZDU: Mihin sin zapalio društvene mreže objavom posle osvojene titule (FOTO)

Foto: Starsport

Dušan i Nikola nose Mihajlovićev dres

Fudbaleri Crvene zvezde odbranili su titulu šampiona Srbije, pošto su u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije na svojoj Marakani pobedili TSC.

Na taj način su crveno-beli postali prvi tim koji se kvalifikovao za sledeću sezonu Lige šampiona.

Na društvenim mrežama su navijači počeli da čestitaju voljenom klubu šestu uzastopnu, a ukupno 34. titulu prvaka države. Među njima se našao i Dušan Mihajlović, sin legendarnog Siniše Mihajlovića, koji je preminuo u decembru prošle godine.

Republika

Foto: Instagram printscreen/dusanmiha88

Stori Dušana Mihajlovića

Dušanova čestitka na storiju bila je vrlo moćna. On je podelio objavu sa klupskog profila šampiona Srbije, uz crveno i belo srce.

Podsetimo, na startu prolećnog dela sezone je na utakmici Mihina dva bivša kluba, Crvene zvezde i Vojvodine, Dušan zajedno sa članovima porodice i Sinišinim bliskim prijateljima primio poklone od beogradskih i novosadskih crveno-belih.

Dušan nikada nije krio ljubav prema Crvenoj zvezdi, koju mu je usadio otac. Legendarni Siniša je od malih nogu navijao za klub sa Marakane, a bio je i jedan od glavnih aduta u pohodu na krov Evrope i sveta 1991. godine.

Miha će uvek važiti za legendu Crvene zvezde, ali ostaje žal što nije ispunio veliku želju da kao trener sa klupe predvodi svoj voljeni klub.

Za razliku od Zvezde, Siniši Mihajloviću se ispunila želja da makar bude selektor fudbalske reprezentacije Srbije, koju je vodio od maja 2012. do novembra 2013. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading