Maradona iskren: Bez Mesija smo prosek!

Autor:

Sport

11.02.2018

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona izjavio je da "Gaučosi" bez Lionela Mesija imaju samo prosečnu reprezentaciju, dok je sa njim u timu to druga priča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maradona: Sa Mesijem imamo 60% šansi da osvojimo Mundijal

Maradona je istakao da bez Mesija Argentina nema šansi da osvoji SP u Rusiji, dok je njegovo prisustvo veoma važno i da ekipa postaje mnogo jača sa njim.

- Sa Mesijem u timu imamo 60 odsto šansi da osvojimo Mundijal! Reprezentacija je kao hor, u kojem postoji jedan solista, a to je Leo, dok su ostali tu da ga prate - poručio je Maradona.

Koliko je Argentina slaba bez Mesija, Dijego izdvaja prijateljsku utakmicu s Nigerijom iz novembra, koju su Afrikanci dobili sa 4:2.

- Kada nema Mesija u timu, nas se niko ne plaši. Nigerija je na toj utakmici mogla da nam da osam golova - istakao je Maradona.

On je dodao i da u špicu reprezentacije mora da igra Iguain pre Ikardija.

- Gonzalo je deset puta bolji igrač od Maura. Bojim se da naš selektor Sampaoli ništa ne razume - zaključio je u svom stilu Dijego Maradona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading