SANČEZ OTVORIO DUŠU: Zašto sam napustio Arsenal? Želim da osvajam trofeje...

Autor:

Sport

11.02.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Mančester junajteda Aleksis Sančez izjavio je da je prešao u klub sa Old traforda, jer želi da osvaja trofeje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sančez hvali novi klub

Sančez je u zimskom prelaznom roku napustio Arsenal i stigao u Junajted, a u London je otišao Henrik Mhitarijan.

Čileanac je otvorio dušu Tijeriju Anriju u razgovoru za Skaj sport.

- U Engleskoj postoji dosta velikih klubova, a Arsenal svakako spada u tu grupi. Međutim, kada sam došao ovde shvatio sam koliko je Mančester junajted veliki klub. Kada vidim ovaj grb znam da sam doao u klub koji mora da osvoji sve trofeje za koje se bori. Došao sam na Old traford da osvajam titule. Arsenal sam napustio, jer sam želeo da napredujem kao igrač, učim i da stičem iskustvo u novom klubu - rekao je čileanski reprezentativac i nastavio:

- Junajted je veličanstveni klub na globalnom nivou. Došao sam tu da osvojim sve što se može. Inače ne bih ni potpisao za ovaj klub. Ne pričam zato što sam ovde, iskren sam i nikada ne lažem. Mislim da je Junajte najveći klub u Engleskoj. To oduvek mislim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading