Istorija se uvek ponavlja: Portugalci osvojili trofeje u fudbalu i futsalu, a ostajali bez najboljih igrača u finalima!

Autor:

Sport

11.02.2018

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Futsal reprezentacija Portugalije osvojila je titula evropskog prvaka pobedom u dramatičnom finišu nad Špancima i to bez najboljeg igrača Rikardinja koji je doživeo povredu tokom meča.

RepublikaFoto: instagram.com/ricardinho10oficial
Rikardinjo je na kraju slavio pobedu sa saigračima

U trenutku kada je Rikardinjo iznet na nosilima zbog povrede, mnogi portugalski fanovi su se skoro već pomirili sa sudbinom da neće osvojiti naslov prvaka Evrope.

Međutim, u produžetku je Bruno Koeljo postigao odlučujući gol i doneo veliko slavlje svom timu, koji je i bez prve zvezde uspeo da savlada Špance nakon produžetaka.

Nije ovo bila situacija koja je nepoznata ljubiteljima fudbala u Portugaliji. Odnosno, kad se Rikardinjo povredio svi su povukli paralelu sa povredom Kristijana Ronalda u finalu EP 2016. godine protiv Francuske. Superstar Reala tada je napustio igru već u prvom poluvremenu nakon pogibeljnog starta Dimitrija Pajea, pa je u suzama morao da napusti teren već u uvodnoj fazi susreta.

Ipak, u oba slučaja su Portugalci pokazali karakter i smogli snage da slave u velikim finalima i obraduju svoju naciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading