USTAŠE SPREMAJU NEREDE: Stiže nam zločinački predsednik "Smrdije"!

Autor: Republika

Vesti

11.02.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski portal Hop prenosi informacije o protestu u Vrginomostu protiv srpskog predsednika Aleksandra Vučića, nazivajući ga "četničkim vojvodom" i "predsednikom Smrdije".

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Protest, kako pišu, organizuju veterani i dobrovoljci rata u Hrvatskoj iz Gvozda. Oni optužuju Vučića da je "bio blizak koljaču Vasiliju Vidoviću, odgovornom za pokolj u Škabrnji".

- U Vrginmostu Srbi čiste sneg po ulicama, oko osnovne škole, da što "lepše" dočekaju vojvodu Vučića, vođu velike traktorske revolucije na Banovini. Hrvatske službe i srpske sa 20 vozila beogradskih tablica danas su njuškale po Vrginmostu i spremale dolazak srpskog zločinca na mesto zločina. Bratski su obilazile teren. Svime ovime usrećila nas je predsednica - piše na portalu hop.com.hr.

Nazivajući opet Srbiju Smrdijom, navode da će osnovna škola u Vrginmostu dobiti od naše zemlje 10 laptopova.

- Toliko su srpski četnici uspeli da skupe milostinje. Zauzvrat će deca hrvatskih branitelja morati da pevaju i tapšu vojvodi Vučiću zajedno da lokalnim Srbima. Organizuje se priredba u školi za dolazak četnika koji je huškao na ubijanja Hrvata. To je strašno razbesnelo branitelje koji ne žele da im taj dan deca idu u školu. Zbog toga i zločinačke prošlosti ovog srpskog klovna, dobrovoljci organizuju protest i to miran u Vrginmostu od 9 sati ujutru u utorak - naglašavaju oni i pozivaju Hrvate da dođu u što većem broju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
asid

11.02.2018 12:15

Ne treba komšijama uzeti za zlo njihov kompleks niže vrednosti jer za njega imaju mnoštvo razloga, najpre oni u svojoj kratkoj istoriji u kojoj su samo ponekad imali svoju državnost i to na vrlo sumnjive načine, uglavnom su bili kolonijalna teritorija nekih od svetski moćnijih država čija im je zaštita uvek bila neophodna, nisu oni navikli da ih posećuju neki od velikih svetskih državnika pa se nenaviknuti na takve situacije ne snalaze najbolje u njima...!