IGRAJMO ZA 16 - SUPERFINALE! Sve je spremno za SPEKTAKL!

Autor:

Sport

21.04.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi putevi u nedelju vodiće u Sportski centar Voždovac.

IGRAJMO ZA 16 - SUPERFINALE! Sve je spremno za SPEKTAKL!

Foto: RTS

Raspored finalnog dana turnira Igrajmo za 16

Javna medijska ustanova Radio-televizija Srbije poziva sve zainteresovane da se pridruže učesnicima ovogodišnjeg Memorijala "Igrajmo za šesnaest" na superfinalu takmičenja kojim se RTS više od dve decenije svake godine seća poginulih radnika u NATO bombardovanju 1999. godine.

Početak manifestacije i prenosa na RTS 2 je u 13 časova. U Sportskom centru Voždovac, na čuvenom parketu Banjice, najbolje ekipe u malom fudbalu ovogodišnjeg Memorijala RTS „Igrajmo za šesnaest" boriće se za prestižni trofej u malom fudbalu u ženskoj i muškoj konkurenciji u nedelju 23. aprila 2023.

Republika

Foto: RTS

Pehari i medalje namenjeni najboljima

 

Prvi učesnik superfinala za muškarce u nedelju 23. aprila je poznat - to je ekipa Obezbeđenje RTS, tim koji je pokazao najbolju igru u takmičenju grupe RTS ove godine i do sada dvostruki osvajač velikog prelaznog pehara.

Republika

Foto: RTS

Ekipa Obezbeđenje RTS

 

Drugi učesnik superfinala za muškarce biće poznat u subotu 22. juna posle baražnih utakmica koje se igraju u SC Rakovica. Učesnici su Udruženje veterana fudbalskih klubova Beograda, Grad Niš, JKP GSP Beograd.

Neposredno uoči finalne utakmice za muškarce održaće se finala utakmice u ženskom fudbalu između ekipa Gročanski futsal klub i ekipe Grad Šabac. Treće mesto u ženskom turniru ove godine osvojile su devojke sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

Republika

Foto: RTS

Ekipa trećeplasiranih u ženskoj konkurenciji FSFV

 

Superfinale 23. Memorijalnog turnira "Igrajmo za šesnaest" u SC Voždovac na Banjici organizuju Sportski savez Beograda i RTS.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom date lični pečat ovoj sportsko - humanitarnoj manifestaciji!

Ulaz je besplatan!

Voditelji: Vinka Marinović i Goran Stepić

Komentatori utakmica: Vlade Radičević i Milan Bigović

Reditelj: Ratko Radović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading