SPALETI ZAGRMEO KAO NIKADA! Eliminisani smo zbog OVIH nepravdi!

Autor:

Sport

19.04.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Napolija Lučijano Spaleti kaže da je njegov tim eliminisan u četvrtfinalu Lige šampiona zbog nekoliko grešaka i nepravdi, prenose italijanski mediji.

SPALETI ZAGRMEO KAO NIKADA! Eliminisani smo zbog OVIH nepravdi!

Foto: Tanjug/AP

Napoli i Milan su sinoć odigrali 1:1 u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona, ali su "rosoneri" izborili plasman u polufinale najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, pošto su u prvom meču slavili sa 1:0.

Oba kluba su promašili u revanšu po jedan penal, a igrači ekipe iz Napulja tvrde da su oštećeni na ovoj utakmici, pošto im nije dosuđen jedanaesterac u prvom poluvremenu pri rezultatu 0:0, posle duela Irvinga Lozana i Rafaela Leaa.

- Čestitam Milanu na plasmanu u polufinale Lige šampiona. Odigrali su dve utakmice u kojima su maksimalno iskoristili svoje prilike, što je znak da su zrela ekipa koja zna kada da stigne gas, a kada da se brani. Želim da pohvalim i svoje igrače, jer su naše mečeve u Ligi šampiona odigrali na vrhunskom nivou - rekao je Lučano Spaleti.

Republika

Foto: Tanjug

 

On je podsetio da su pojedini prvotimci Napolija ima problema sa povredama.

- Platili smo visoku cenu za nekoliko naivnih trenutaka, platili smo za nedostatak iskustva u suočavanju sa ključnim trenucima meča. Neki od naših igrača koji su se vratili sa reprezentativnih obaveza imali su problema, posebno Viktor Osimen, koji je bio van terena 20 dana zbog povrede. Eliminisani smo zbog nekoliko grešaka i nekoliko nepravdi - zaključio je Spaleti.

Milan će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Inter - Benfika. Prvi meč u Portugalu pripao je Italijanima sa 2:0, golovima Barele i Lukakua.

Ukoliko ne bude iznenađenja večeras na "Meaci", gledaćemo milanski derbi u polufinalu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading