SUŠTE SUPROTNOSTI! Zvezde Čelsija i Reala DOBIJAJU milione: Jedan NEMILICE baca pare, drugi živi SKROMNIM životom, a zarađuje MNOGO VIŠE!

Autor:

Sport

18.04.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Reala i Čelsija sastaju se u revanšu četvrtfinala Lige šampiona.

SUŠTE SUPROTNOSTI! Zvezde Čelsija i Reala DOBIJAJU milione: Jedan NEMILICE baca pare, drugi živi SKROMNIM životom, a zarađuje MNOGO VIŠE!

Foto: Ap photo

Fudbaleri Čelsija i madridskog Reala sastaju se u revanšu četvrtfinala Lige šampiona (21,00). Aktuelni prvak Evrope na Stamford bridž donosi velika dva gola prednosti iz prvog meča, a pred novi duel evropskih giganata, britanski mediji su napravili zanimljiva poređenja.

Naime, britanski san je uporedio francuske reprezentativce Ngolo Kantea i Karima Benzemu, koji sa uspehom nastupaju za Plavce, odnosno, Madriđane.

Njih dvojica žive potpuno različite stilove života. Iako Kante na Stamford bridžu zarađuje više nego osvajač "Zlatne lopte", daleko manje troši od saigrača iz nacionalnog tima.

Kada su u pitanju automobili, Benzema ima kolekciju svojih "zveri", koje ukupno vrede oko 6.000.000 funti!

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Nedavno je Karim viđen kako vozi Lambordžini, vredan 160.000 funti, dok u vlasništvu poseduje i skupocenog Bugatija od 2,5 miliona funti, kupljenog pre dve godine, dok drugi Bugati košta 1,5 miliona funti - ali sada biti kolekcionarski predmet vredi mnogo više od toga. Na Benzeminoj listi su i Ferari od 200.000 funti i Mercedes-Benz 400.000 funti, koji su parkirani u Karimovoj garaži, baš kao i Lambordžini Galjardo od 220.000 funti i Rols-Rojs plaćen 250.000 funti.

Nasuprot napadaču Reala, defanzivni vezista Čelsija radi stvari malo drugačije. Veruje se da je njegov polovni Mini Kuper košta oko 20 hiljada funti. Bavodno ga je kupio kada je potpisao za Lester 2015. godine i od tada odbija da se rastane od njega.

- Za Ngolo Kantea je bio san da se plasira u Premijer ligu, odakle je došao, a Mini je bio prvi automobil koji je kupio kada je stigao u Englesku. Dakle, za njega to nije samo auto. Ima duboko značenje - rekao je svojevremeno Antonio Ridiger, defanzivac Reala i nekadašnji saigrač Kantea u Čelsiju.

Kada je u pitanju moda, možete zaboraviti da Kante troši novac na dizajnersku odeću.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Često primećen u odeći za slobodno vreme i patike, general veznog reda pojavio se na svadbi Seska Fabregasa i Danijele Seman na Ibici 2018. u belu pegavu košulju sa mornarskim šortsovima.

Benzema je potpuno drugi tip. Na svoje krunisanje tokom dodele Zlatne lopte, nosio je uklopljeni crni smoking preko košulje sa kragnom sa trakama u znak slavne odeće koju je Tupak Šakur imao na dodeli američkih muzičkih nagrada 1996. godine.

Tokom 2019. je modelirao jednu kolekciju, a često je u prvom redu na Nedelji mode u Parizu. Ima i omiljenog dizajnera, koji je često primećen na njemu.

Kanteova prodavnica hrane vam govori sve što treba da znate. Jednom ga je primetio obožavatelj u jeftinom supermarketu.

Jedan od kupaca je za Ngola izjavio:

- Izašao sam u običnu kupovinu namirnica i pogledajte na koga sam naleteo. Kakav igrač i kakvo ljudsko biće! Veoma ljubazno se slikao sa mnom i bio je tako ljubazan. Strpljivo sam slušao šta imam da kažem, tako skromno za igrača takve klase!

Mobilni telefoni

Prema rečima Kanteovog saigrača Kaija Haverca, Ngolo ima isti telefon već deset godina.

- Postoji imidž fudbalera, svih fensi i dijamanata i ovo i ono. Upoznao sam igrače koji toliko troše na stvari za koje mislite: "Zašto to radite? Ima igrača koje nije briga, ali drugima je. Ne radi se uvek o tome da kažete: "Ja sam ovo uradio." To je ponekad pomalo lažno. N’Golo Kante je drugi. Ima isti telefon već 10 godina, ne mari za automobile, ne brine za odeću. - istakao je Haverc.

S druge strane, Benzema je naručio da mu se napravi prilagođeni telefon od 24-karatnog zlata, koji košta negde oko 3.000 funti.

Foto: Tanjug/AP

 

Praznici

Kada se sezona završi, Benzema odlazi na zasluženi odmor. On će putovati u luksuzu, videće se kako privatnim avionom putuje do glam destinacija, uključujući Ibizu i Los Anđeles.

Često će podeliti svoja putovanja sa svojih 69.000.000 pratilaca na društvenim mrežama - koji su zadivljeni načinom života koji vodi, što uključuje iznajmljivanje luksuznih jahti ili odlazak na safari.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

 

Međutim, Ngolo Kante ne mari mnogo za odmor. Zanimljivo, dok je snimao za Čelsijev dres sponzora Trivaga, Kante je u video snimku otkrio da bi njegov savršen letnji odmor bio da uopšte ne ode nigde!

- Ponekad ostanem samo kod kuće i srećan sam. - izjavio je svojevremeno Kante.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading