BOMBAAA - IGRAĆE U PREMIJER LIGI: Vlahović ZAVRŠIO sa Juventusom i oblači dres engleskog GIGANTA?!

Autor:

Sport

17.04.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, reprezentativac Srbije od leta na Ostrvu?

BOMBAAA - IGRAĆE U PREMIJER LIGI: Vlahović ZAVRŠIO sa Juventusom i oblači dres engleskog GIGANTA?!

Foto: Tanjug/AP

Srpski golgeter Dušan Vlahović

Srpski napadač Dušan Vlahović narednog leta će napustiti Juventus, a "Football Insider" otkriva da će naredna stanica u njegovoj karijeri biti London.

Tačnije, lider Premijer lige, ekipa Arsenala, silno želi da ga dovede u svoje redove, a dolazak Srbina označen je "prioritetnim".

Naime, Vlahovićeve kvalitete izuzetno ceni menadžer "tobdžija" Mikel Arteta, a velikan sa "Emirata" računa da iskoristi neprilike u koje je zapao Juve, kako na rezultatskom, tako i na finansijskom planu.

 

 

Nekadašnji centarfor Partizana i Fiorentine na devet vezanih mečeva Serije A nije dao gol, poslednji put je mrežu rivala u prvenstvu zatresao još 7. februara protiv Salernitane, a u međuvremenu je pogađao u Ligi Evrope, kao i na stadionu "Pod Goricom" kada je bio dvostruki strelac "orlova" u trijumfu protiv Crne Gore (2:0).

Još od momenta kada je "staroj dami" oduzeto 15 bodova spekulisalo se o tome da će Vlahović otići iz Torina, ako se italijanski velikan ne plasira u Ligu šampiona, a sada je otkriveno da Arsenal zauzima pol-poziciju u trci za njegovim potpisom. Ukoliko "posao Vlahović" propadne, londonski gigant će se okrenuti Kalvertu-Luinu iz Evertona...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading